Lydnads och Apporteringskursen genom goldenklubben i dag den 20 maj


Söndagen den 6 Maj..

Idag Söndagen den 6 maj.. i morgon fyller våran största barnbarn 7 år grattis Felicia på din 8 års dagen..

Vad har hänt annars då-- har varit sjuk två dagar varit hemma från jobbet..  passade på att fixa hundpensionat till mina tre juveler undertiden vi skall till kreta i juli vill ha  passning till dem så jag vet de får vad de behöver träningar motion osv .... så dit skall vi den 16 juli och titta alla tre kommer sova i samma rum så de känner till varandra då skönt.. och de får sin mat de är vana vid så det blir bra .. värkar vara ett bra ställa skönt att allt går  framåt.. men förre detta skall vi en vecka hyra en stuga med våra vänner i Lammhult i småland så vi kan njuta hundarna kan bada och  vi fiska heheh hoppas jag att vi får några fiskar då fniss,. en vecka då alltså ..

Ja vad händer annars i vår då nja lite utställningar för Thella i ringarna så hon är superfin i pälsen så henne skall vi plocka ut lite med .. Flame för följa med som miljöträningar så hon blir mera säker på sig själva en liten dam som tar tid på sig när det gäller nya miljöer men vi ger henne den tiden hon behöver det blir säkert bra  .

Sen har jag börjar på Apporterings och lydnadkurs genom goldenklubben men det är på svedalas bruksgård kanon för vi kan prommenera dit med henne så hon är väl rastad när vi är framme och skall jobba lite med henne. Första gången i går hon var med för hon löpte innan så då fick man inte ta med henne.. men hon tyckte det var lite  nytt och att hon inte gått på någon kurs innan får jag säga att hon är väldig loal och lyhörd tjej par gånger fick matte säga till henne stanna kvar sen så löd hon duktig. men den där tygdummie ville hon inte alls ha nej men när Cathrin tog fram kanin skinnet  som med var en Dummie då var det genast mera intressant men ack vad trött hon var sen när vi gick hem eller sen när vi kom hem då sov hon men  det blir nog bra .. Ha en bra dag nu och en fortsatt maj kramar på er alla... från lisbeth Tindra Thella och Flame.--


RSS 2.0