Tisdagen den 25 september....

Lördagen den 22 september var jag min dotter jessica och Tobias och Felicia och Tindra Thella och Flame på hundutställning i Lund Domaren Lars Ramberg domare från NSK... Det gick bra  med  Flickorna..
 
Först kom vi dit  det blåste och och regnade men vi lyckade att få upp våran Tält så det var tur man har ett sådant fast det inte är det bästa precis... men när vi packade in hundarnas Burar och Stolar för vi ville inte bli våta så   rullade vi ner förtältet det var lite skydd i alla fall... sen var det våran tur Flame först in. hon gick kanon bra och hon fick en bra kritik, Välskuret huvud med god könspräglning.. ,bra pigment något trång bett.( vilket jag inte jag tycker hon har trång bett.) Bra skuldra fin rygg och svans. tillräcklig kropp med passande benstomme. välvinklad fram och bak. korrekta bakben. står något fransyskt  sin framben. bra päls något slarviga rörelser härligt temprament...
 
1 med Hp----
 
Sen var det Thellas tur...Vacker välskuret huvud. fint pigment korrekt bett något kort hals framskjuten skuldra bra rygg kors och svans. tillräcklig kropp med passande benstomme. tillräcklig vinklad fram och bak. utmärkt päls goda rörelser trevligt Temprament..  1 öppenklass. med hp 1 tikklassen  och 1 Bir... så hon slog sin lillasyster Flame..
 
Sen Tindra...
välskuren huvud med tydlig könsprägling. utmärkt pigment.. kort hals något framskjuten skuldra  något mjuk i ryggen.. bra kors och svans. välkroppad med god substans. tillräckligt vinklad fram och bak. passande Benstomme.För dagen i kraftig fällning av päls.. rör sig bra fram men ostabilt bak. trevligt temprament.
 
1 Veteran. utan hp på grund av fällningar.. av pälsen så vi var nöjda och glada.. efter det så blev det kräftskiva med våra goda vänner kristina och hennes sambo Andreas tack för senast vi höres snart igen. och ha det så bra just nu funkar inte min hemsida igen på grund av byte av servarna i lennarts servhallar igen suck eviga dessa avbrott men ha en bra dag nu lite bilder sen sova godnatt alla..

Utställning i morgon i Lund kul,..

Godagens.
Änterligen Fredag och nu ledighet skönt... I morgon blir det Utställning som gäller.. hoppas Lars Ramberg gillar flickorna tyvärr fäller  Tindra kopiöst mycket  Flame med men Tindra är Värst Thella  har fin päls än..
 
Vi får se hur det går kul att ställa i alla fall. Efter en tripp till Danmark förra veckan som inte vara så rolig för domarnas  bedömningar...Verry good båda dagarna men det får man leva med den utställningen fanns inte hahaha som en mycket god vän till mig brukar säga... hoppas det går bra i alla fall *Thella och Flame värkar vara på gång i alla fall att ställas vi får se hur det går nu då.. Sen kommer min goda vän kristina och Andreas hit med vovvarna och käkar kräftor med oss trevligt nej nu blir det bädden utställning i morgon jag återkommer med resultat om det  är något kul att berätta om ha en bra natt kram lisbeth och mina fyrbenta vänner...

Underbar trevlig dag med en god vän Rosa...


Hej
Efter en trevlig dag med min vän Rosa så tog vi lite bra bilder på Flame hon har värkligen utvecklas till possitivt sett =)  lite fintjusteringar med hennes utvecklingar så kommer vi nästa år ställa henne officiellt men till nästa vår/ sommar... 2013.. Hon är jättefin tjej som älskar allt och alla.. så det blir kul...att se henne utvecklas..
 
Här kommer par fina bilder på tjejen ha det bra så höres vi vidare kram lisbeth och Flickorna i svedala.

RSS 2.0